El Club

grup4x4Osona
Membres del 1996

El Grup 4x4 d'Osona actualment esta format per 36 membres col·laboradors que organitzen trials 4x4 i proves d'eslálom des de l'any 1986 per la Comarca d'Osona, la plana de Vic i allá on ens sol·licitin la nostra presència.

Cada membre te una funció específica. Alguns organitzen i dirigeixen el trial, per això han sigut degudament formats per la Federació Catalana d' Automobilisme per exercir d'oficials a cada prova.

Un director de carrera (llicència OA) , un comissari tècnic (llicència OC) que es qui realitza les verificacions als vehicles, tres comissaris per zona ( Llicència OD , els que penalitzen ), tres comissaris esportius (llicčncia OA) etc.

Altres membres del club es responsabilitzen de diverses tasques com poden ser senyalitzar la carretera i accessos al circuit; el que encén de matinada el foc i prepara la barbacoa, perquè en arribar el públic i els participants puguin menjar quelcom calent, dons la temperatura, a l'hivern, ronda els zero graus o menys; els que despatxen entrepans i begudes, el que realitza les inscripcions, etc..

Tots aquests col·laboradors son imprescindibles.

Es gràcies a la feina d'aquest equip de persones, que uns poden disfrutar de la pràctica del trial 4x4 en condicions controlades i segures, i altres d'un gran espectacle ple d'emoció i colors.

Si estàs interessat en col·laborar amb nosaltres per a que l'actividad del Trial 4x4 continuď, no ho dubtis, quants mes siguem, millor l'organizarem.

 
ESPÒNSORS - COL·LABORACIONS
terra 4x4 terra 4x4 Canet Digital Ajuntaments de:
 
 
email: cunillaire@terra.com